Βίντεο

Θέλετε άδεια χειριστή drone; Η Drones Aviation έχει τη λύση!

Στα πλαίσια της 1ης DroneExpo που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, μιλήσαμε με τους ανθρώπους της Drones Aviation, μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Αγγλία και που, μεταξύ άλλων, μπορεί να παρέχει αναγνωρισμένες άδειες χειριστών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAVs)!

drones aviation (3) (Large)

Στο παρακάτω video θα δείτε τη συνέντευξη του Κώστα Βαμβακούση, CEO και ιδρυτή της Drones Aviation, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Dronesmania και μας εξήγησε το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα αλλά και το τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος αναγνωρισμένος χειριστής μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Ελλάδα. Μέσα από το Flight Academy της εταιρείας μπορείτε να εκπαιδευθείτε σε διαφορετικές χρήσεις και τύπους drones, κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς, ακολουθεί θεωρητική και πρακτική εξέταση και η ικανότητά σας αναγνωρίζεται σε Ελλάδα, Κύπρο και Αγγλία.

drones aviation (2) (Large)

Εκτός αυτού, η Drones Aviation διαθέτει drones και software για επαγγελματική χρήση, διευρύνοντας κατά πολύ τις δυνατότητες κάθε επαγγελματίαν που ενδιαφέρεται για τη χαρτογράφηση, την ενάερια φωτογραφία/βιντεοσκόπηση, την ασφάλεια, την έρευνα και πολλούς ακόμη τομείς!

drones aviation (1) (Large)

 

7 Comments