Βίντεο

Φάκελος “Ασφάλιση drone”, η Koutinas S.A. μας λύνει όλες τις απορίες!

Τα drones είναι μεν λίγα -ακόμα- στη χώρα μας, όμως αυξάνονται με γοργό ρυθμό. Όλο και συχνότερα θα βγαίνετε από το σπίτι σας και θα ακούτε το χαρακτηριστικό βόμβο που μοιάζει με… σμήνος από μέλισσες και ίπταται πάνω από το κεφάλι σας, για να ανακαλύψετε πως κάποιος κάνει βόλτα… το drone του!

Ωστόσο, οι χρήστες drones πρέπει να προσέχουν καθώς δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Μπορεί να μην είναι, προς το παρόν, υποχρεωτική η ασφάλιση drone όπως είναι η ασφάλιση ενός αυτοκινήτου ή μιας μοτοσυκλέτας, όμως σε περίπτωση ατυχήματος, ο κάτοχος και ο χρήστης του drone (αν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το δικαστήριο και να επωμισθούν το κόστος της βλάβης, σωματικής ή υλικής, που μπορεί να υπάρξει!

koutinas (Large)

Στην πρόσφατη έκθεση DroneExpo που ολοκληρώθηκε το τριήμερο που μας πέρασε, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά με τον κ. Γιώργο Κουτίνα, εμπειρογνώμονα ασφαλίσεων, ο οποίος έλυσε πολλές από τις απορίες μας όσον αφορά την ασφάλιση drones. Σύντομα θα είναι κάτι επιβεβλημένο για κάθε κάτοχο drone, οπότε δώστε προσοχή!

 

2 Comments