Βίντεο

Έχετε ξαναδεί… selfie drone;

Ξέραμε ότι υπάρχουν selfie phones, selfie sticks και γενικότερα πολλά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε “selfie” εκδόσεις τους… όμως selfie-drone, πρώτη φορά είδαμε!

Γνωρίστε το Zerotech Dobby, ένα drone που φτιάχτηκε αποκλειστικά για selfies! Είναι πολύ μικρό και ελαφρύ (199 γραμμάρια), έχει πτυσσόμενους βραχίονες ώστε να μπορείτε να το βάζετε… στην κωλότσεπη και μια μπαταρία των 970mAh που του προσφέρει αυτονομία 9 λεπτών. Το καλό είναι πως διαθέτει μια κάμερα των 13 MPixels με δυνατότητα λήψης εξαιρετικών φωτογραφιών αλλά και 4K video στα 30 FPS με οπτική σταθεροποίηση!

selfie drone

Ο σκοπός του Dobby είναι να το… πετάτε στον αέρα και αυτό ξεκινά αυτόματα να αιωρείται. Ακολουθεί το πρόσωπό σας μέσω του face recognition αλγορίθμου του και με φωνητική εντολή, gesture ή έλεγχο μέσω του app στο smartphone σας, τραβά φωτογραφία ή video. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να πάρετε ακόμα και τις πιό δύσκολες selfies άκοπα, χωρίς τη χρήση των χεριών σας και σε πολύ δύσβατα σημεία, εξ’αποστάσεως (για να χωρά και όλη την παρέα σας στο πλάνο), ακόμα και την ώρα που κάνετε γυμναστική, ποδήλατο ή αναρρίχηση!