Βίντεο

Δοκιμάζοντας το Parrot Jumping Night Marshall

Τα drones κατακλύζουν την αγορά και την καθημερινότητά μας. Πέρα από μια νέα μόδα, είναι τα προσιτά τηλεκατευθυνόμενα που από παιδιά επιζητούσαμε. Τώρα, όμως, υπάρχουν παντού γύρω μας. Στον αέρα, το νερό και το έδαφος, όπως το Jumping Night Marshall της Parrot.

Ανήκει στην κατηγορία “εδάφους”, το οποίο σημαίνει πως δεν κολλά εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια και το καλύτερο, μπορεί να πηδήξει αρκετά ψηλά ώστε να ανέβει σκαλοπάτια, τραπέζια ή όπου αλλού θέλετε! Ενσωματώνει κάμερα ώστε να το χειρίζεσαι μέσω του smartphone χωρίς να έχεις απαραίτητα άμεση οπτική επαφή, αλλά και να τραβάς βίντεο. Εχει και φώτα LED που φωτίζουν το δρόμο του στο σκοτάδι.

Βγάλαμε το Parrot Jumping Night Marshall στη γιορτινή Αθήνα και δείξαμε στους περαστικούς το τι μπορεί να κάνει στο αστικό περιβάλλον, αν και δεν είχε πρόβλημα να λερωθεί στο χώμα. Θα θέλαμε λίγο καλύτερη αυτονομία από τη μπαταρία του (ειδικά τα “jumps” την καταναλώνουν εν ριπή οφθαλμού) και ακτίνα χρήσης. Ωστόσο, δεν παύει να τα καταφέρνει εξαιρετικά στις περισσότερες περιστάσεις.

Πηγή: digitallife.gr