Βίντεο

Κατασκόπευσε την γυναίκα του με drone και την έπιασε στα πράσα!

Ένας χρήστης του Reddit, ο u/ugleee χρησιμοποίησε την τεχνολογία των drones, ώστε να πιάσει τη γυναίκα του επ’ αυτοφόρω. Υποψιαζόταν ότι τον απατούσε και, αντί να προσλάβει έναν ντετέκτιβ, το έκανε με τη βοήθεια ενός drone. Και μάλιστα δημοσίευσε το video στο Reddit.

Αν και το βίντεο που τράβηξε δεν αποδεικνύει ότι η σύζυγός του έχει άλλη σχέση (τη δείχνει απλά να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο), ο u/ugleee αποφάσισε να πάρει συμβουλές από άλλους Redditors σχετικά με το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια.

drone-cheat

Πολλοί προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν, άλλοι δίνοντας του συμβουλές και άλλοι μιλώντας γενικότερα για τους λόγους που μπορεί να απατήσει μια γυναίκα το σύντροφό της. Yποστηρίζει μάλιστα ότι έχει προβλήματα στο γάμο του από το 2014. Πολλοί Redditors επεσήμαναν ότι το γεγονός ότι απλώς μπήκε στο αυτοκίνητο κάποιου δε σημαίνει απιστία και συμβουλεύουν τον u/ugleee να ρωτήσει απευθείας τη σύζυγό του. Πάντως το θέμα έχει προκαλέσει χαμό στο Reddit και συζητείται ακόμη, αν μη τι άλλο προκαλώντας εντύπωση σε πολύ κόσμο.

Πηγή: digitallife.gr