Ειδήσεις

Lily Next-Gen: Η επιστροφή του “αποτυχημένου” Lily drone είναι εν τέλει γεγονός!

To 2015, η drone startup Lily κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις μας με ένα φιλόδοξο προϊόν που παρουσίασε. Το project συγκέντρωσε πάνω από 34 εκατ. δολάρια σε προπαραγγελίες, όμως κατέληξε σε …καταστροφή, όταν οι δημιουργοί του δεν κατάφεραν να χρηματοδοτήσουν την παραγωγή και έπρεπε να πληρώσουν και επιστροφή σε όσους το είχαν προπαραγγείλει. Μία εταιρεία που ονομάζεται Mota Group αγόρασε, ωστόσο, το εμπορικό σήμα τον Ιανουάριο και τώρα λανσάρει ένα νέο “next-gen” Lily drone έναντι $499 (με την αρχική έκπτωση, αργότερα η τιμή θα φτάσει στα $599).

Το νέο drone διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό αλλά και το χαρακτηριστικό emoji-like face του πρώτου “ατυχούς” μοντέλου. Επιπλέον, μπορεί να τραβά video 4K, όμως πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχαν “υποσχεθεί” οι δημιουργοί του πρώτου μοντέλου δεν υπάρχουν τώρα. Έτσι το νέο Lily δεν είναι αδιάβροχο, έχει μικρότερο χρόνο πτήσης και δεν σας αφήνει να το πετάξετε …αφήνοντάς το απλά στον αέρα.

Η νέα εταιρεία έχει πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές θεωρώντας ότι κάποια χαρακτηριστικά δε χρειαζόταν, καθώς οι χρήστες drones προτιμούν χαμηλότερη τιμή.

Δεν είναι κάτι καινοτόμο για την αγορά, όμως ας του δώσουμε μία ευκαιρία, τουλάχιστον ως προς την παρουσίασή του.

Πηγή: The Verge