Βίντεο

Δείτε μοναδικά πλάνα από drone από το (σχεδόν έτοιμο) Apple Park και το Steve Jobs Theater που θα φιλοξενήσει το launch event των νέων iPhone

Λίγες ημέρες πριν το event που ετοιμάζει η Apple για την αποκάλυψη των νέων της συσκευών, έχουμε λεπτομέρειες για το χώρο που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση. Πρόκειται για το νεόδμητο Steve Jobs Theater που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του περιβόητου Apple Park στο Cupertino. Η κατασκευή του νέου “διαστημόπλοιου” που φιλοξενεί τις ολοκαίνουριες κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, ολοκληρώνεται και το Steve Jobs Theater θα ανοίξει την επόμενη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου για να υποδεχθεί τους δημοσιογράφους για τη μεγάλη “επετειακή” παρουσίαση.

Σε ένα νέο video από drone αποκαλύπτεται, για ακόμη μία φορά, η πρόοδος των εργασιών στο Apple Park και βέβαια δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο αμφιθέατρο που παίρνει το όνομά του από τον εμβληματικό ηγέτη της Apple.

Με χωρητικότητα 1.000 θέσεων, το Steve Jobs Theater αποτελεί μία εντυπωσιακή κατασκευή, που ίσως κλέψει για λίγο τις εντυπώσεις από τα νέα iPhone. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν, μεταξύ άλλων, τη μεγαλύτερη οροφή από ανθρακονήματα στον κόσμο, ειδικά διαμορφωμένους ανελκυστήρες που περιστρέφονται, γυάλινους “τοίχους” και αρκετές αρχιτεκτονικές “καινοτομίες” που συζητώνται ήδη.

Δείτε το video.