Βίντεο

Το Nissan GTR drone κάνει το 0-100 σε 1,3 δευτερόλεπτα!

Η Nissan αποκάλυψε το GTR Drone, ένα από τα ταχύτερα FPV (First Person View) αγωνιστικού τύπου drones στον κόσμο.

Κατασκευασμένο για να είναι σε θέση νασυμβαδίσειμε το νέο 2017 Nissan GT-R κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών γυρισμάτων σε πίστα, το συγκεκριμένο drone διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από πλευράς επιδόσεων, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο supercar της Nissan.

nissan gtr drone (2)

Ειδικά σχεδιασμένο από τον οίκο Tornado XBlades Racing, Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Drone Prix, το GT-R Drone συνδυάζει μια ειδική αγωνιστική ρύθμιση με θόλο χαμηλής οπισθέλκουσας, προκειμένου να φτάσει τα 100 χλμ/ω από στάση, σε μόλις 1.3 δευτερόλεπτα.

Για να αναδειχθεί το “ταλέντο” των δύο κορυφαίων “μηχανών”, το GT-R Drone “συνόδευσε” το ομώνυμο supercar, γύρω από την συναρπαστική πίστα του Silverstone.

nissan gtr drone (1)

Ο ιδιαίτερο αυτός “αγώνας” πραγματοποιήθηκε με τον οδηγό της Nissan NISMO Ricardo Sanchez πίσω από το τιμόνι του νέου GT-R και με τον James Bowles, πρωταθλητή του British National Drone Racing για το 2015 να πιλοτάρει το GT-R Drone, γύρω από μια πορεία 1.2 μιλίων στην πίστα του Silverstone.

Τα παραπάνω GTRs θα βρίσκονται στο Goodwood Festival of Speed, ενώ απολαυστικά στιγμιότυπα εν δράσει, μπορείτε να δείτε στο σχετικό video.

1 Comments