Ειδήσεις

Με τη βοήθεια …drones, η σύλληψη αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης στην Κολομβία

Επιδρομή στο σπίτι του φερόμενου ως ηγέτη της κολομβιανής εγκληματικής οργάνωσης Los Triana πραγματοποίησαν περισσότεροι από 45 ένοπλοι αστυνομικοί.

Με τη συνδρομή drones που κατέγραφαν παράλληλα την όλη επιχείρηση, οι ένοπλοι αστυνομικοί αφού εισέβαλαν στην αξίας 2,45 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών βίλα του Elkin Triana Bustos σε πόλη της Αντιόχειας της Κολομβίας, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Triana Bustos ξεκίνησε να εμπλέκεται σε συμμορίες τη δεκαετία του 1980, ενώ συνδέθηκε και με τον Pablo Escobar. Πριν συλληφθεί από τις κολομβιανές αρχές, ο αρχηγός της Trina Bustos είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία και παράνομη κατοχή όπλων. Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, ανθρωποκτονία, εκβιασμό και άλλα αδικήματα.

Λίγο πριν τη σύλληψή του ο Triana Bustos γιόρταζε με τη σύζυγό του, τη μητέρα του και άλλους συγγενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πολυτελές σπίτι του η αστυνομία βρήκε πανάκριβα αυτοκίνητα, εξωτικά ζώα και σύνεργα για βουντού.

Πηγή: HuffingtonPost