Ειδήσεις

Διημερίδα Geomapplica «Drones & UAVs: Επιστημονικές εφαρμογές & κοινωνικές προεκτάσεις. 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2017 στον Πειραιά

Η Διημερίδα της Geomapplica Drones & UAVs”: Επιστημονικές Εφαρμογές και Κοινωνικές Προεκτάσεις διοργανώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017 στο Συνεδριακό Χώρο Ραλλείου Λυκείου στον Πειραιά.

Το πρόγραμμα της Διημερίδας απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές και ιδιώτες. Σχεδιάζεται με γνώμονα να προσφέρει κύκλους επιστημονικών ανακοινώσεων παράλληλα με την άμεση επαφή των επισκεπτών με εκθέτες, εμπορικούς επισκέπτες και επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής σε εφαρμογές τηλεπισκόπησης.

Η Διημερίδα αφορά:

  • Ακαδημαϊκούς, υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς με ένδιαφέροντα και έρευνα που σχετίζονται με συστήματα ψηφιοποιημένης πληροφορίας προερχόμενης από τηλεπισκόπιση,
  • Φοιτητές και σπουδαστές με μηδενική μέχρι σημαντική εμπειρία σε ανάλογα συστήματα,
  • Χρήστες Συστημάτων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών,
  • Επαγγελματίες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις δυνατότητες των σχετικών τεχνολογιών,
  • Επισκέπτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα υπόβαθρο τεχνογνωσίας και να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία των UAV για τις δικές τους εφαρμογές.

Ενδιαφέρει ακόμα όσους και όσες ασχολούνται με Drones για αναψυχή, δημιουργική απασχόληση ή ιδιοκατασκευές και αγωνιστικές δραστηριότητες.

Περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις ακαδημαικών και ερευνητών, εκπροσώπων της αγοράς, επιδείξεις πτήσεων drone, παράλληλες εκδηλώσεις, διαγωνισμοί φωτογραφίας και video με πλούσια δώρα. Ακόμη θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για ένα εκπαιδευτικό drone, αυτόματα με την εγγραφή σας.

Δείτε περισσότερα στο http://geomapplica.prd.uth.gr/workshops/geomapplica2main/